Чинна влада поновлює справи проти активістів Майдану?

«Прийшов сюрприз із суду. Улюблений мій старший прокурор Київської обл. Сорока знову відкрив якусь там енну апеляцію, смисл якої полягає в тому, що кримінальне звинувачення із Сашка зняли неправильно, тому треба починати все спочатку.

Мовляв, закон, за яким усе закривали, бере до уваги провадження із 27 січня, а чоловіка мого заловили, побили і посадили січня 23, отже, не годиться. Питання лише, куди їхні очі місяць тому дивилися - що таку деталь прогледіли?

Особливо мені сподобався пункт, що з такого страшного злочинця, як Сашко, звинувачення знімати не можна без присутності потерпілих беркутят. Агов, я теж хочу на них подивитися!!!

Словом, наша пісня гарна й нова, починаймо її знову. Знову чоловік мій обізваний грізним словом "обвинувачуваний", знову треба буде потинятися по судах, буцімто інших важливих справ у нас немає. І це ми ще перемогли! Страшно подумати, що було би, якби переміг Яник», - про це у своїму Фейсбуці написала Олеся Мамчич, дружина автомайданівця Олександра Кравцова.

Нагадаємо, Кравцов разом із іншими учасниками автомайдану був затриманий і побитий у Кріпосному провулку в ніч на 23 січня.

 

Леся, 31.03.2014 15:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини