За рік війни ці бізнесмени зі статусом - "чиновник" нічого так і не зрозуміли - волонтер

Ніколи влада не може співпрацювати з волонтерами, бо "перепуджені" чиновники у нас бачать конкурентів, а не партнерів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала волонтер і громадський активіст Наталія Сербин.

«Я так часто чула від голови ОДА, що він хоче співпрацювати з волонтерами, але кожного разу бачу, як він успішно не розуміє про що говорить. Ми від ГІ "Поранені SOS" спільно з Viaceslav Kazmiruk подали звернення про проведення благодійних концертів за участі головного диригенте Словацької національної опери Dusan Stefanek.

Звернення прийняли, написали про це всюди, де можна владі розказати, яка вона хороша, а сьогодні виявилось, що це зараз не входить в плани філармонії і що нам не потрібно диригента із Словаччини, у нас є свій. 

Хочу нагадати, що з Душаном Стефаником були уже проведені благодійні концерти у Коломиї, Івано-Франківську та Калуші. І тоді, коли ще дехто не вірив і не розумів, що в Україні почалася війна, словацький диригент приїхав і зробив благодійний концерт в Коломиї. 
Сьогодні нам його уже не потрібно. 

За рік війни ці бізнесмени зі статусом - "чиновник" нічого так і не зрозуміли. 
Звернення про постійну діючу виставку художника Володимира Безрукого - немає місця, немає часу, та й навіщо нам художників. Вони повинні бути голодні і нікому не потрібні, щоб могли малювати...
Диригента нам також не потрібно, і концертів, і волонтери нам уже надоїли.

Після Майдану нам говорили, що ми не маємо досвіду. Почалася війна - ми отримали досвід, виконуємо сьогодні функції влади, утримуємо війну, допомагаємо тим, хто сьогодні став уже жертвою цієї війни, а що роблять люди, які мали досвід, називали себе патріотами і обіцяли робити все для людей - досвідчено руйнують, те що не зруйнували інші.

Художники - на вулицю! Музика - на вулицю!, Тварини - на вулиці! Талановиті люди - за кордон! Волонтери і патріоти – «йдіть на війну»... А ми в теплих кабінетах будемо показувати Вам свій досвід», - пише Наталія Сербин.

Леся, 06.05.2015 14:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини