У Франківську пропонують встановити пам’ятник здоровому глузду

В Івано-Франківськ політолог Ігор Ткач пропонує встановити пам’ятник здоровому глузду. При цьому він вважає, що достатньо одного пам’ятника на всю область.

Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Оголошується збір коштів дрібними купюрами (або в кого як вийде) на маленький бронзовий пам'ятник здоровому глузду в м. Івано-Франківську.  Там будемо мінімум раз в рік покладати квіти і вінки. Пам'ятник може бути корисним і громаді і владі, бо квітами там можна буде "проголосувати" і дати оцінку роботі самоврядуванню», - пише Ігор Ткач.

За його словами, наразі гроші нікуди здавати не треба, проте, дома варто виділити банку, куди збирати кошти на пам’ятник.

«Сподіваємося оголосити конкурс серед митців, де вони могли б позмагатися ідеями щодо вигляду самого пам'ятника, а також pro bono виготовити його. Зібрані гроші - лише на матеріал і дозвільну документацію. Просимо владу сприяти, в тім числі рисунками, ескізами та ідеями щодо вигляду самого монументу. Хто знає більше про те як встановлюються пам'ятники - зголошуйтеся. Митці - зголошуйтеся. Якщо знайдуться справжні меценати - ми будемо раді Вам дякувати», - пише Ігор Ткач.

За його словами, 1 вересня 2015 року буде даний клич звіритися по коштах. 
«Хто приєднується фінансово до такої ініціативи - ставимо "repost". Якщо ідея набере 100 "like" - починаємо з документами і вибираємо місце», - пише Ігор Ткач.

Леся, 27.04.2015 18:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини