Нардеп, який відправляв сина Порошенка в АТО, розповів, що робить його син за кордоном

Нещодавно народний депутат від Прикарпаття виголошував безжальну й емоційну промову щодо сина президента, звинувативши його у тому, що він заховав свою дитину в Раді під статусом нардепа.

Як виявилося, син самого Юрія Тимошенка Валерій не перебуває на території країни, а живе за кордоном - у Англії.

Про це у Фейсбуку повідомив сам нардеп, похвалившись допомогою, яку його син передає українській армії.

"В продовження теми виконання війського обов'язку дітьми посадовців. Вже понад десять років мій син Валерій знаходиться за кордоном. Ось як він підтримує українську армію. Все рівно кличу його в Україну", - каже політик у своєму Фейсбуку.

Також він опублікував подяку своєму сину від Капелана Миколи Мединського-Залізняка.

"Приношу подяку побратимові Валерію Тимошенко із Англії, його батько теперішній депутат верховної ради Юрій Тимошенко достойно виховав свого сина ,прививши йому любов до Української нації, і сьогодні вже вкотре п.Валерій надає підтримку нашим воїнам-побратимам що на передовій, це і цифрова техніка для інформаційного відділу КС ДУК ПС, І військове спорядження для бійців ДУК ПС. боротьба буває у різних проявах ,один із автоматом на передовій , а інший як бачимо навіть їз далекої Англії допомає давити московську гниду, дякую тобі друже , перемога за нами , СЛАВА УКРАЇНІ", - пише капелан.



Леся, 23.04.2015 14:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини