У місті запрацює організація, яка дбатиме про особливих дітей - її членом може стати кожен

Про це повідомила франківчанка, Людмила Белей, яка й сама є мамою дітей з особливостями. 

"Привіт, усім хто мене знає, а також тим хто не знає, але йому буде близьке, те що написано нижче! Я жінка, мати, психолог. У мене троє діток. Два старші хлопчики особливі дітки із ознаками аутизму. На даному етапі свого життя починаю активно працювати на розвиток таких діток і не лише своїх", - каже Людмила Белей.

Вона також розровіла, що до членства у громадській організації запрошує кожного і готова надати знижку на усі послуги. В організаціїпрацюватимуть лікарі-логопеди, психологи та інші спеціалісти.

"Зараз на етапі реєстрації є громадська організація на базі якої працюватимуть із дітьми з різноманітними мовними порушеннями, з ознаками аутичного спектру і т. п. (якщо це про вашу дитину, то ви відчуєте) та з батьками - логопед, психолог та соціальний педагог. Пропоную вам безкоштовне членство у цій організації, що надаватиме вам 10% знижки на всі послуги організації. Пропозиція триває, до моменту реєстрації ГО. У нашій державі це займе приблизно 3 місяці... Членство ні до чого вас не зобов'язує", - пояснює жінка.
Леся, 19.04.2015 10:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини