В Івано-Франківську засудили пенсіонерку-наркоторгівку

Івано-Франківський міський суд завершив розгляд та виніс вирок у кримінальній справі жительки обласного центру Прикарпаття, 1950 року народження, яка підозрювалась у незаконному зберіганні та торгівлі наркотичними засобами.

Перед Івано-Франківським міським судом постала жінка 1950 року народження, яку підозрювали у незаконному зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів

Під час з’ясування обставин справи, судом було встановлено, що в останній день літа, правоохоронці отримавши постанову суду на обшук у квартирі підозрюваної, попередньо вирішили провести там  оперативну закупку.

Після проведення закупки, міліціонери разом із понятими направились до будинку пенсіонерки, щоб провести там санкціонований обшук. В судовому засіданні було встановлено, що в будинку підозрюваної під час проведення обшуку, було виявлено ще 12 пакетів з наркотичним засобом «марихуаною», які вже були приготовлені до продажу.

В судовому засіданні жінка свою вину заперечувала та намагалася перекрутити факти. Також вона просила суд її виправдати, мотивуючи це тим, що наркотичні засоби їй просто підкинули.

Леся, 16.04.2014 08:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини