ОПОРА: У штаб Петра Порошенка на Прикарпатті кличуть усіх, хто чинив спротив Януковичу

Впродовж тижня завершиться формування Івано-Франківського обласного виборчого штабу кандидата у Президенти України Петра Порошенка. Формувати штаб на Прикарпатті будуть не лише силами партії “Удар”, але усіма, “середовище яких є прийнятним”. Про це на прес-конференції 8 квітня повідомив куратор штабу Анатолій Матвієнко.

Анатолій Матвієнко розповів, що виборчі штаби в області формуватимуться з допомогою багатьох політичних сил. “Нашим завданням є взяти не лише “Удар” та “Собор”, але й змобілізувати всіх, середовище яких є прийнятним. Були проведені переговори з “Нашою Україною”, силами, які робили спротив Януковичу”. Також до штабу Петра Порошенка кличуть “Правий сектор” і Самооборону. Матвієнко підкреслив, що можлива також співпраця із партією “Батьківщина”, а саме з тими, які зараз не поділяють політику партії.

Анатолій Матвієнко говорив не лише про виборчу кампанію, але й про ситуацію, яка склалась на даний момент в Україні. Закликав «зрозуміти Схід і не чіпати їх ментальності» і діяти в умовах «політичного випередження» в інших регіонах (Херсон, Миколаїв, Одеса).

Куратор штабу підкреслив, що головне зараз - національні інтереси, тому «Порошенко - не мета, а засіб». «Критично ставлюсь до Порошенка, але не вірю Тимошенко», - пояснив Анатолій Матвієнко. Він також зауважив, що будь який компромат на Порошенка це «напад нашого сусіда на кандидата, якого я підтримую».

Анатолій Матвієнко висловився за відкриті списки до виборів у парламент і прокритикував заяву Юлії Тимошенко на цю тему.

На запитання про принцип формування виборчих штабів і які політичні сили в них входять розповів, що за тиждень будуть повністю сформовані штаби, і завданням є взяти не тільки УДАР УП СОБОР.

Також Анатолій Матвієнко пояснив що не буду керувати штабом, бо має забезпечити вибори. Обласним штабом керуватиме Михайло Довбенко.

Леся, 08.04.2014 21:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини