Андрій Троценко: Особи, яких призначають на керівні посади, не мають часу вчитися

За словами голови обласної державної адміністрації Андрія Троценка, особи, яких в чинних реаліях призначають на керівні посади, не мають часу вчитися - вони повинні відразу ж професійно вирішувати поставлені завдання.

 «Сьогодні ми перебуваємо у дуже непростій політичній, суспільній і економічній ситуації. Відтак людина, яку призначають на керівну посаду, не має часу вчитися. Вона повинна відразу професійно вирішувати поставлені завдання, бо ми не зможемо уникнути помилок», - наголосив голова облдержадміністрації.

 «Спілкуючись з особами, які пройшли революційні події в країні та увійшли в так звані люстраційні комітети, я бачу, що це - справжні патріоти і щиро переживають за те, щоб Україна змінювалась, оновлювалась, у тому числі, в кадрових призначеннях. Втім, є одне «але», яке належним чином не враховується. В першу чергу акцент робиться на патріотизмі кандидатів, що, безумовно, добре, однак, чомусь лише у третю чи навіть у четверту чергу розглядаються саме професійні якості кандидатів», - відзначив Андрій Троценко.

 Як повідомив голова облдержадміністрації, він не готовий сприймати ультимативні вимоги щодо виключного призначення тієї чи іншої кандидатури.

 «Звісно, прислухатимусь до всіх думок, але як керівник ОДА вважаю, що маю обґрунтоване право вибору з кількох кандидатів, адже вся відповідальність покладається саме на мене і виключно з мене у кінцевому підсумку спитають, що зроблено задля того, щоби люди стали краще жити і довіряли новій владі», - резюмував Андрій Троценко.

Леся, 04.04.2014 10:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини