Юрій Бабій: «Кошти для постраждалих на Майдані та сімей загиблих вишукані»

27 лютого 2014 року на засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій за пропозицією голови комісії Юрія Бабія, департаменту охорони здоров’я було доручено розробити програму реабілітації поранених, які постраждали під час протестних акцій на Майдані, а департаменту фінансів обласної державної адміністрації вишукати кошти для фінансування такої програми. Крім того, департаменту фінансів було дане доручення вишукати кошти для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих на Майдані, з розрахунком по 100 тис. грн. на сім’ю кожного загиблого.

7 березня 2014 року на засіданні бюджетної комісії було прийнято рішення про виділення 1000,0 тис. грн. на програму лікування та реабілітації осіб, які постраждали під час протестних ацій на Майдані.

За пропозицією голови бюджетної комісії Юрія Бабія, департаменту фінансів та департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації було доручено виробити процедуру та критерії для надання коштів за відповідною програмою, для усунення можливих зловживань та забезпечення надання коштів, тим хто їх справді потребує.

Крім того, комісія одноголосно проголосувала за виділення коштів у розмірі 600 тис. грн. для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих на Майдані, з розрахунком по 100 тис. грн. на сім’ю кожного загиблого.

Як наголосив Юрій Бабій: «Саме у таких складних для країни обставинах, як сьогодні, першочергове значення має оперативність та професіоналізм у роботі кожного депутата та кожної комісії. Тому, ми намагалися вишукати кошти для постраждалих на Майдані та сімей загиблих максимально оперативно».

Леся, 07.03.2014 12:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини