Центральний продуктовий ринок повертають в управління територіальній громаді

27 лютого 2014 року, в рамках позачергової сесії Івано-Франківської міської ради було прийняте рішення щодо розірвання угоди про оренду Центрального ринку та повернення його в оперативне управління міській владі.

Відкриваючи позачергове засідання сесії, міський голова подякував депутатам за оперативність та зазначив, що питання центрального ринку є головним на сьогодні.

«Сьогодні ми поставимо крапку у цьому питанні, принаймні, як представницький орган», - зазначив Віктор Анушкевичус.

Окрім того, міський голова зазначив, що у погодженому з депутатським корпусом та підприємцями проекті рішення керівника міської міліції зобов’язали забезпечити громадський порядок та безпеку на центральному продуктовому ринку.

«Якщо начальник міської міліції не буде виконувати дане рішення, то, як і домовлялись, ми з вами підемо до нього спільно», - наголосив міський голова Віктор Анушкевичус звертаючись до присутніх на засіданні сесії підприємців з Центрального міського ринку.

Згідно прийнятого проекту рішення територія та приміщення критого ринку тимчасово будуть передані на баланс комунального підприємства «ЖЕО-9» до прийняття відповідних рішень міської ради і створення спеціалізованого комунального підприємства, яке в подальшому буде здійснювати управління цим ринком.

Це рішення тимчасово вирішує питання щодо оперативного управління центральним продуктовим ринком, а також вирішує ряд питань щодо забезпечення безпеки та громадського порядку на території ринку.

Згідно даного рішення, підтриманого 43 депутатами, договір оренди розривається за згодою сторін на підставі відповідної заяви директора ТЗОВ «Торговий сервіс» Ігоря Дутки.

Леся, 28.02.2014 10:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини