Директора центрального ринку регіонала Ігоря Дутку франківці поставили на коліна

 Ігоря Підприємці і працівники центрального міського ринку Івано-Франківська увірвалися в офіс директора ТОВ "Торговий сервіс", що орендує ринок, депутата міської ради від Партії регіонів Ігоря Дутки. Майже тисяний натовп вивів регіонала на вулицю і поставив на коліна, змушуючи вибачитися за вимагання хабарів і тиск на підприємців.

У кабінеті директора люди знайшли заяву Дутки про вступ до Партії регіонів і додаток до заяви, в я кому, зокрема, Дутка зобов'язувався домагатися статусу другої державної для російської мови. В офісі також знайшли пошматований національний прапор. Розлючені люди пов'язали його на шию Дутці.

Натовп скандує "Ринок - місту!". Люди розповідають про хабарі, які вимагав Дутка в підприємців за можливість торгувати на ринку.

Зараз люди масово пишуть в міліцію заяви про злочини, звинувачуючи дирекцію ринку в незаконних поборах. Дутку від розгніваного натовпу врятували правоохоронці.

Підприємці вирушили до міської ради - вимагати позачергової сесії й передачі центрального ринку на баланс міста, повідомляє ГК.

Леся, 25.02.2014 12:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини