У штурмі барикади біля Будинку офіцерів брали участь коломияни із сотні “Лева”

На вулиці Шовковичній у Києві силовики почали застосовувати світлошумові гранати, вони мають при собі рушниці. Про це повідомляє депутат-опозиціонер Леся Оробець у Твіттері.

У районі Верховної Ради мітингувальники прорвали міліцейський кордон. Про це передає “Інтерфакс-Україна”.

На перетині вулиць Грушевського і Кріпосного валу декілька учасників мітингу вилізли на автомобілі, що перегороджують дорогу і витіснили звідти бійців Внутрішніх військ.

Деякі члени самооборони у масках намагалися зупинити натиск і усували найбільш активних мітингувальників.

На даний момент мітингувальники подолали автомобілі і прорвали оточення службовців Внутрішніх військ. З боку внутрішніх військ біля Верховної Ради підтягнувся “Беркут”. Самооборонці утворили власний кордон між мітингувальниками та військовими.

Мітингувальники проникли в автомобіль, який перекривав проїзд на вул.Грушевського, завели його і від’їхали, звільнивши проїжджу частину. Разом з тим, на проїжджій частині залишаються ще 2 автомобіля. Також активісти підпалили на вул. Грушевського шини.

Користувачі оприлюднюють світлини і відео з подій. Зокрема, на відео зі штурму барикад біля Будинку офіцерів упізнали коломиян із сотні “Лева”, повідомляють Вікна.

Леся, 18.02.2014 12:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини