Луценко: Всі – до штурму правлячої банди

Юрій Луценко закликає створити рух опору "Народний Фронт Майдан" і штурмувати "правлячу банду", масово рушаючи на Київ.

"Створюємо Народний Фронт Майдан (як я і пропонував назвати організацію з самого початку) і реально перетворюємо його в мільйонний народний рух опору", - написав він у своєму Facebook, перебуваючи в лікарні.

"Максимальна самоорганізація і мінімальна бюрократія. Керівник в місті, районі чи області - той, хто веде за собою людей, а не персона по квоті", - уточнив Луценко.

Він переконаний, що лідери опозиції мають припинити "виборчу президентську кампанію" і забути про піар, а натомість мають просити "якщо треба – то й навколішках" людей "перейти від маніфестацій вихідного дня до штурму правлячої банди з Дня Злуки 22 січня".

"В призначений час мобілізації всі українці – на столицю. Зі своїми автомобілями, бусами, вантажівками, тракторами - битися за вільну Україну, - закликав Луценко.

"Мери вільних міст і містечок – запрошуємо на екскурсію до Києва з усім комунальним господарством. Студенти – на вулицю, битися за своє європейське майбутнє. Кияни – на вулицю, битися за свій столичний гонор. Політики – на вулицю, разом з сім'ями і помічниками, на своїх авто і пішки – битися за демократію в цій країні", - додав він.

За словами Луценка, "втрачати вже нічого".

"Прийняті (16 січня) закони – це тюрма суворого режиму для всіх, хто почуває себе вільною людиною", - написав опозиціонер і висловив переконання, що таким чином влада платить Росії за кредити. 

Він наголосив, що це – "той час, коли перевіряється на практиці "Душу й тіло ми положим за нашу свободу", це момент істини".

"Предки боролися в гірших умовах. Нас мільйони і ми сильніші за купку злодіїв", - зазначив Луценко.

Леся, 17.01.2014 10:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини