Запорізькі вчителі на уроках агітують проти Майдану. На догоду міліції?

В інтернеті з'явилося відео, як співробітники викладацького складу однієї з запорізьких шкіл проводять бесіди з учнями проти Майдану.

Відповідне відео з назвою "Як промивають мізки в школах Запоріжжя", відзняте одним з учнів школи, поширили в інтернеті напередодні.

Раніше Facebook користувач Тарас Білка навів на своїй сторінці "темник" запорізької міліції, який розіслали директорам шкіл Запоріжжя, в якому наголошується, що дії міліції є законними.

"Докази примусу вчителів дезінформувати #Запоріжжя. Керівництво районної міліції змушує директорів розказувати вчителям про героїзм тої ж міліції", - прокоментував документ він.

У документі, який розсилали директорам шкіл, зазначається:

"Довожу до вашого відома інформацію про те, що міліція на майдані виконує функцію з охорони громадського порядку та не має ніякого відношення до політичної ситуації в Україні, не впливає та не підтримує жодної політичної партії".

"Шляхом відданості та мужності, стійко переносячи погодні умови, наполегливо служить інтересам громадян. Дії міліції спрямовані на захист мирних громадян та стабілізації порядку в державі. Правоохоронці діють лише в межах Конституції та закону України про міліцію", - сказано в документі.

"Також прошу вас довести вищезазначену інформацію до підлеглого особового складу загальноосвітньої школи, про що сповістити Сектору кримінальної міліції у справах дітей Ленінського РВ ЗМУ ГУМВС України в запорізькій області до 10 години 4 лютого 2014 року", - сказано в документі, повідомляє Українська правда.

Леся, 12.02.2014 15:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини