Виборці вимагають від тушки Купчака покаятися і перестати прислуговувати Януковичу

24 січня 2014 року в Івано-Франківську пройшов прийом громадян депутатами різних рівнів від ВО «Свобода». Головною темою на зустрічі стала зрадницька поведінка Володимира Купчака. Виборці вимагали у нардепа-тушки покаятися, відректися від антинародних голосувань з режимом Януковича або негайно скласти мандат.

Громада жорстоко засудила позицію Володимира Купчака, який вкотре довів свою зраду, голосувавши за злочинні диктаторські закони 16-го січня.

Зустріч з виборцями проходила біля готелю «Franz» (вул. Галицька, 11а), який належить до бізнес-активів нардепа-зрадника. Люди скандували гасла: «Кров українців – на твої руках!», «Тушка Купчак – покайся!» та «Ганьба!».

Як пояснив голова фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді Роман Онуфріїв, вчинки Купчака це не просто підлий обман громади, для якої він давно став ворогом. Оскільки  цей вчинок ще й призвів до загальноукраїнської катастрофи, смерті людей – він став національним ворогом.

 «Купчак має виконати задекларовані ним на виборах принципи опозиційного кандидата і спільно з опозицією боротися проти режиму Януковича, в іншому випадку – негайно скласти мандат. – вважає Роман Онуфріїв – Цей готель є одним з його бізнес-активів. Поки що ми, як його виборці, не йдемо до нього в гості, не звертаємося до його рідних! Ми даємо йому шанс покаятися. Він має попросити вибачення у нас за зраду та відкликати свій голос за ганебні законопроекти, прийняті 16 січня 2014 року».

Визначитись горе-нардепу прийдеться вже на найближчій сесії Верховної Ради України. 

«Враховуючи ситуацію в Україні, зараз немає нейтральної позиції. Прийшов час визначатися: він або з народом,  або разом із режимом – веде криваву війну проти української нації. У разі, якщо Володимир Купчак не відкличе свого голосу за злочинні закони, маємо всі підстави вважати його зрадником інтересів цілої української нації і залишаємо за собою право на проведення серії дій проти нього!» – наголосив Роман Онуфріїв.

Насамкінець учасники зустрічі передали Купчаку в готель десяток яєць, щоправда подарунок чому розбився на півшляху. 

Леся, 24.01.2014 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини