Пластуни передадуть Вифлеємський вогонь миру провідникам потягів

У четвер, 19 грудня, пластуни Івано-Франківської станиці Пласту — Національної скаутської організації України вперше поширять Вифлеємський вогонь миру  серед рятувальників Державної служби надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області та провідників потягу №143 за маршрутом Івано-Франківськ – Київ.

Люди цих професій були обрані не випадково, адже більшість з них зустрічатимуть Різдво не у традиційному родинному колі, а в дорозі та під час виконання своїх професійних обов’язків.

Заплановано, що о 16 год. у службовій частині рятувальників ДСНС в області (по вулиці Івана Франка, 6) місцеві пластуни передадуть лампадки пожежникам та рятувальникам.

А далі близько 16.30 пластуни відправляться на залізничний вокзал. І перед відправкою потягу Івано-Франківськ – Київ (відправка о 17.15), Вифлеємський вогонь передаватимуть всім провідникам почергово. На вулиці біля їх вагонів вздовж потягу пластуни вручать лампадки. Запалюватимуть свічки священним вогнем під Різдвяні пісні.

Ініціатори передачі  сподіваються, що Вифлеємський вогонь запалить іскри тепла і затишку  у серцях залізничників, які перебуватимуть далеко від рідних та близьких у святковий час.

Леся, 19.12.2013 10:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини