Чуднов уявив себе Святим Миколаєм. Буде роздавати малечі подарунки

Понад три тисячі подарунків від святого Миколая передав Садибі святого Миколая, що на Косівщині, на території Національного природного парку «Гуцульщина», голова обласної державної адміністрації.

Сьогодні, в День святого Миколая, Василь Чуднов візьме участь в  святі -відкритті ІІІ районного фестивалю новорічно-різдвяної іграшки.Традиційно пістинська садиба святого Миколая, в якій сьогодні  безліч чемної дітвори,  прийме Вифлеємський вогонь, там  урочисто запалять  Миколаївську  ватру та новорічну ялинку.

Святий  Миколай, місію якого з року в рік на Косівщині виконує Віталій Ходан, роздасть солодкі подарунки   дітям –сиротам  з усієї області. У програмі свята:   виставка-конкурс новорічно-різдвяних композицій “Збережемо лісову красуню”, виставка-конкурс новорічно-різдвяних та дитячих іграшок. конкурс на кращий казковий персонаж (проводиться в Косівському районному центрі дитячої творчості), конкурс виступів художніх колективів “До нас у гості – наш чудовий край іде Святий Миколай”, конкурс малюнків “Мій казковий іграшковий рай, що подарував Миколай”.

Як зазначає директор НПП»Гуцульщина» Василь Пророчук,  у садибі святого Миколая, яка  у ці  дні  стала меккою для дітей і дорослих з різних куточків області та  з  різних областей,  проводитимуться  спортивно-розважальні ігри, катання на бричках, працюватимуть казкові станцій: “Курочка ряба”, “Солом’яний бичок”, “Пан Коцький”, “Рукавичка”, “Колобок”, “Лисиця і сірий вовк”, “Ріпка”, “Ведмежа барлога”, “Дванадцять місяців” тощо.

«Приємно, що голова облдержадміністрації уродженець Косівщини Василь Михайлович Чуднов, як і попередні роки, активно долучився до благородної, благодійної справи, яку свого часу  творив найдобріший святий, Миколай,  - каже Василь Пророчук.- Завдяки цьому чимало прикарпатських дітей за свою чемність  і  віру у добро, у святого Миколая,  отримають  очікувані подарунки»

Леся, 19.12.2013 09:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини