Військові пілоти стали помічниками святого Миколая

Делегація офіцерів та сержантів 114-Ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації привезла усім дітлахам мішки з солодощами та іграшками, а ще багато корисного: принтер, телевізійні антени,  побутові речі.

«Хочу подякувати нашим шефам,- зазначила директор обласної школи-інтернату Наталя Гаврилюк . - Вони завжди дослуховуються до наших побажань і цікавляться, що саме для нас найнеобхідніше. Більшість наших вихованців — це хлопці. Тож спілкуватися з льотчиками для них дуже цікаво. Торік для нас організували екскурсію на аеродром, діти були вражені. Хотіли й самі політати»

Напередодні та в день Святого Миколая, до закладу завжди навідуються гості. Однак їхня присутність цінна для дітей  не тільки подарунками, але й можливістю поспілкуватися з непересічними людьми, які змогли досягнути успіху у своїй справі.

«Ми завжди раді бачити цих дітей у нас в гостях, - наголосив командир 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації полковник Сергій Голубцов.- Покажемо їм зблизька літаки. А щодо “самим політати” - то спершу треба пройти через Харківський інститут. І повернутися до нас льотчиками».

А ще військові авіатори пообіцяли розділити з вихованцями інтернату радість різдвяних свят, запросивши їх у гості до своїх родин. 

Леся, 20.12.2012 10:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини