Енергетиків зібрав Круглий стіл

16-17 грудня на базі ПАТ «Львівобленерго» відбулася зустріч фахівців енергокомпаній з Івано-Франківська, Тернополя та Львова. За ініціативи ТОВ «Укренергоконсалтінг» в центрі обговорення опинилися основні вимоги, проблеми та практичні рекомендації щодо впровадження стимулюючого тарифоутворення в електропередавальних компаніях в умовах мораторію на ріст роздрібних тарифів на електроенергію. 

У ході заходу було обговорено проблемні питання та практичні аспекти реформування принципів регулювання цін на послуги з розподілу та постачання електроенергії в частині запровадження стимулюючого тарифоутворення для природних монополій. 

Учасники проаналізували вплив запропонованих реформ на діяльність енергопостачальних компаній, в тому числі якості обслуговування споживачів, зокрема щодо роботи зі зверненнями громадян, аналізу нових форм звітності, популяризації та роз’яснення серед населення суті новацій.

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» до Круглого столу підготувало доповіді та презентації на актуальні питання: щодо показників надійності електропостачання та оцінки необхідних інвестиційних вкладень для виконання цих вимог НКРЕ (Юрій Кулинич), щодо зниження технологічних витрат електроенергії в мережах компанії та оцінки необхідних інвестиційних вкладень для виконання цих вимог НКРЕ (Андрій Беззубов, Віктор Гораль), щодо основних проблем, які виникають при заповненні нових форм звітності НКРЕ (Наталія Калин), а також щодо процедури проходження і обробки скарг та номенклатури звернень споживачів (Наталія Пазюк), щодо організації робіт з громадськістю з питань популяризації діяльності енергокомпаній (Ольга Тишко).

Для вдосконалення своєї діяльності кожна компанія потребує таких зустрічей з метою безупинного систематичного пошуку і впровадження найкращих практик. Підприємства енергетичного сектору України, що стоять на порозі системних змін, повинні знайомитися з напрацюваннями своїх колег, отримувати зразки від провідних енергокомпаній для опрацювання та наслідування, повідомляє сайт Прикарпаттяобленерго.

Леся, 18.12.2013 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини