Янукович сьогодні принизив Європу і її лідерів

Сьогодні Президент Віктор Янукович провалив Вільнюський саміт. Він не лише не підписав договорі про Асоціацію, а навіть декларацію про наміри бути в Європі. Більше того, він навіть не потиснув руки європейським лідерам, зокрема Ангелі Меркель.

«Янукович перетворився на президента у вигнанні. У нього і його спікерів весь час було на устах гроші, гроші, гроші. Він принизив європейських лідерів своєю поведінкою і вони на це вже можуть відреагувати завтра-післязавтра», - сказав в коментарях «Малакаві» народний депутат Дмитро Шлемко.

За його словами, Янукович не зрозумів, «що Європа не давала грошей, але обіцяла світло в кінці тунелю». Очевидно, каже нардеп, президент РФ Володимир Путін пообіцяв, що Янукович одразу отримає від нього гроші, як тільки вільнюський саміт буде провалено. Ймовірно, що буквально одразу після саміту Янукович полетить в Росію, каже Шлемко.

За його словами, в сьогоднішній ситуації не можна складати руки і розпускати майдани, треба наполягати на відставці уряду і президента, бо вони зрадили свій народ, проігнорувавши бажання мільйонів українців.

Шлемко каже, що ближче до вечора буде вироблено подальший план дій.

Леся, 29.11.2013 10:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини