Зараз іде велика комбінаційна гра – Дмитро Шлемко

Зараз іде велика комбінаційна гра.

Так прокоментував «Малакаві» останні події, які відбуваються в Україні народний депутат, заступник голови фракції ВР «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

За його словами, сьогодні у Президента Віктора Януковича є лише одна проблема – катастрофічна економічна ситуація в Україні, саме тому він вдався до методів шантажу. Президент хоче отримати чіткі гарантії того, що з підписанням угоди про Асоціацію Україна отримає певну суму коштів.

«Європейці до такого не звикли, вони звикли працювати на засадах європейських моральних цінностей. Якщо би Асоціація була би підписана, то вони потихеньку би допомагали країні і дотягували її до європейського рівня. А от Росія звикла до методу ведення діалогу у формі «дай». Путін сказав Януковичу, що дасть йому 15 мільярдів, щоб залатати дірки в бюджеті, і два мільярди дасть Януковичу, от він і злакомився», - каже Дмитро Шлемко.

Правда, сьогодні консультанти Януковича говорять йому, що треба ще добре подумати, ніж остаточно розвертатися в сторону РФ. Саме тому Янукович встає і лягає із думкою, що ж далі робити, каже нардеп.

За його словами, до останнього з Януковичем будуть вести переговори, правда, уже не так активно, як раніше, будуть його переконувати підписати договорі про Асоціацію.

Леся, 22.11.2013 16:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини