Асоціація би зв’язала руки Януковичу і завадила би йому фальсифікувати вибори 2015 року - Василь Гладій

Вчора уряд Азарова прийняв постанову, якою призупинив підготовку всіх процесів для підписання Україною договору про Асоціацію з ЄС.

«Уряд сам не міг прийняти таке важливе рішення. Очевидно, він отримав вказівку від Януковича», - про це в коментарі «Малакаві» повідомив народний депутат Василь Гладій.

За його словами, Віктор Янукович ніколи не прагнув до того, аби підписати цей договорі про Асоціацію.

«Асоціація би зв’язала руки Януковичу і завадила би йому фальсифікувати вибори 2015 року. Не підписавши договір про Асоціацію у 2015 році Янукович буде діяти не як європейський політик, а як азіатський», - говорить Василь Гладій.

За його словами, сьогодні найважливішим для Віктора Януковича є не добробут українського народу, а його подальша політична карєра, а також розвиток бізнес-інтересів його «Сім’ї». Очевидно, Президент Росії Володимир Путін пообіцяв Януковичу фінансову підтримку, а також підтримку його як кандидата на виборах у 2015 році. Можливо, Україні пообіцяли знижки на газ, а також були обговорені різні схеми збагачення «Сім’ї», каже політик.

«Але не слід забувати, що слово російського президента нічого не вартує», - додає народний депутат.

За його словами, вчора українська влада вчинила дуже не красиво, різко змінивши вектор зовнішньополітичного розвитку. Саме тому, швидше за все, на Україну чекатимуть санкції зі сторони Європи та Штатів.

Леся, 22.11.2013 15:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини