Депутат облради Володимир Грабовецький закликає мешканців Прикарпаття підтримати всеукраїнську акцію протесту у Києві

Мешканців Івано-Франківщини переконують висловити свою позицію щодо євро інтеграційного курсу України та підтримати всеукраїнську акцію протесту у Києві. Разом з цим, Івано-Франківська обласна рада хоче цілеспрямовано уникнути участі у підтримці євроінтеграційних переконань українців.

Нагадаємо, що Кабмін офіційним розпорядженням призупинив процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. Разом з цим, доручено відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами-членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв'язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави.

Уже з вчорашнього дня активні українці розпочали безстрокову акцію протесту. До всеукраїнського руху приєдналися усі обласні центри. Зокрема, в Івано-Франківську розбили наметове містечко де гуртується небайдужа молодь, розпочалася інформаційна кампанія. Люди виходять на новий Майдан.

Депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Грабовецький закликає мешканців Прикарпаття проявити небайдужість та виступити у підтримку євроінтеграційного курсу України та обурюється непослідовними кроками керівництва Івано-Франківської обласної ради.

«Мені стало відомо, що голови фракцій «Батьківщина» та «Удар» в обласній раді подали до голови облради звернення щодо скликання позачергової сесії. Але апарат Івано-Франківської обласної ради повідомив, що з «об’єктивних» причин більшість депутатів не може зібратися, тому не буде кворуму. Це показує відношення депутатів опозиційної більшості до процесів в країні. Якщо в неділю Україна не зрушиться з «мертвої точки», то проводити сесію обласної ради у вівторок не має жодного сенсу, так само як і всі наступні сесії», - вважає депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Грабовецький.

 

                                                                         ЗАЯВА

 «Ми стаємо свідками того, як крадуть майбутнє наше і наших дійте. Коли політики виявилися безпомічними у захисті національних інтересів, єдиним шансом забезпечити курс України на Асоціацію з Європейським Союзом є масовий протест громадян. Ми повинні наголосити міжнародному співтовариству, що Україна чітко показала свою позицію – українці засуджують антиєвропейські кроки чинною влади.

Ми разом повинні збиратися кожного дня збільшуючи кількість протестуючих. Відкинувши невіру, переконавши друзів та родичів у сьогоднішній необхідності активної позиції ми відстоїмо своє права на гідне життя.

Закликаю усіх небайдужих та ініціативних патріотів своєї держави піднятися з крісла та показати свою активну позицію. В неділю 24 листопада у Києві ми станемо пліч-о-пліч та покажемо чинній владі, що ми єдиний суверенний народ. Приєднуйтеся, бо сьогодні вирішується наше «завтра».

 

З повагою,

Депутат Івано-Франківської обласної ради

Леся, 22.11.2013 16:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини