ВР провалила голосування законопроекту, який дозволить виїхати на лікування Юлії Тимошенко

Сьогодні в українському парламенті, як і планувалося, відбувається голосування за трьома євроінтеграційними законопроектами – «Про прокуратуру», «Про внесення змін до виборчого законодавства», і законопроекту, який дозволить виїхати на лікування Юлії Тимошенко.

Проте Верховна Рада не підтримала жодного законопроекту щодо лікування ув’язнених за кордоном. Ні один з семи проектів не набрав більше 195 голосів депутатів. Таким чином фракції «Партії регіонів» і «Комуністів» не давши жодного голосу, провалили основний євроінтеграційний законопроект і показали присутнім в залі представникам Європарламенту, Коксу і Квасневському, що не мають наміру підписувати асоціацію з Європейським Союзом, а ведуть Україну до Митного Союзу.

Про це у коментарі відзначив народний депутат Володимир Шкварилюк.

«Під час розгляду законопроектів щодо лікування Тимошенко виступив зрадник Купчак, який за вказівкою Партії регіонів вніс законопроект, щоб ускладнити процес і щоб не відбулося звільнення Тимошенко. На жаль, Купчаку не вистачило розуму написати власний законопроект, єдине на що спромігся – це скопіювати чужий. Під час ганебного виступу Купчака весь зал Верховної Ради (більшість і опозиція) скандував «тушка» і «зрадник». Прикро, але саме ці слова зараз виключно характеризують нашого земляка», - відзначив Шкварилюк.

Леся, 21.11.2013 11:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини