Сало зізнався, що призначений для підвищення авторитету Януковича

Новопризначений глава Львівської ОДА Олег Сало зробить все для того, щоб на Львівщині з більшою повагою ставилися до президента Віктора Януковича та обіцяє чесні і прозорі президентські вибори в регіоні.

Про це Сало заявив у інтерв'ю виданню ZAXID.NET.

За його словами, у нього від Януковича "є вказівка розібратися з тією ситуацією, яка є зараз".

"Про підготовку до виборів мені жодного слова не було сказано. Коли будуть вибори, вони будуть чесні і прозорі. І якщо будуть порушення, за ці порушення люди будуть покарані. Я не допущу, щоб тут були вкидання, щоб тут були "мертві душі", - заявив він.

При цьому Сало заявив, що він – " намісник президента в області" і "жорсткий чоловік",  і буде працювати жорстко й вимогливо.

"Якщо в мене будуть скарги на працівників – за видачу довідок, за погодження, – якщо буде тяганина або люди будуть невдоволені роботою, за це працівники нестимуть покарання", - заявив губернатор.

Відповідаючи на питання, чи планує він зробити так, щоби на Львівщині з більшою повагою ставилися до президента, Сало заявив: "Для того я тут і є. Я буду робити все для того".

Також він заявив, що розраховує "працювати довго".

"Буду робити так, щоби Київ, в першу чергу – президент, побачив нашу роботу і захотів допомогти Львівщині", - заявив новопризначений глава ОДА. 

Леся, 04.11.2013 11:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини