Сало - на нари - такими вигуками зустріли нового губернатора у Львові

Львівські журналісти зустріли новопризначеного голову Львівської обласної держадміністрації Олега Сала вигуками "Ганьба!" і "Сало - на нари!".

Після того, як віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул зачитав указ президента, декілька десятків журналістів, що зібралися в сесійній залі на представлення нового голови облдержадміністрації, почали скандувати "Ганьба!" і "Сало - на нари!", а також ляскати в долоні, передає "Інтерфакс-Україна".

Така реакція журналістів викликана діями Сала під час президентської кампанії 2004 року, коли він перебував на посаді начальника ГУМВС у Львівській області. Зокрема, його підозрюють у підкиданні боєприпасів в офіси студентських організацій Львова, а також у бездіяльності під час розслідування підпалу газети "Поступ".

Те саме повторилося, коли Сало вийшов на трибуну для виступу. Незважаючи на крики та оплески, Сало продовжив свій виступ і заявив, що його команда буде працювати "чесно і справедливо".

У свою чергу колишній голова Львівської ОДА Віктор Шемчук побажав своєму наступнику "працювати не гірше, ніж команда попередників".

Леся, 01.11.2013 09:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини