Прикарпатські школярі-випускники отримають можливість навчатися у кращих навчальних закладах Канади, Англії, Чехії та Польщі.

За сприяння Департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, громадська Організація «Асоціація Студентського Самоврядування Прикарпаття» та компанія «Інфо-міст» спільно з ВНЗ Європи, Америки та Канади проводять Олімпіаду для учнів 10-11-тих класів загальноосвітніх навчальних закладів з англійської мови. Відбудуться олімпіади з 15 жовтня по 20 грудня 2013 року в школах Івано-Франківської області.

«Переможці олімпіад, - як повідомила Мар’яна Озорович начальник управління сім’ї та молоді департаменту освіти, науки, сім’ї , молоді та спорту, - отримають гранти на навчання в Канаді, Англії, Чехії та Польщі».

Олімпіадні змагання відбуватимуться у два етапи, перший з яких – тестування з англійської мови, другий – написання конкурсних есе, а також індивідуальні співбесіди з фіналістами 1-го туру. По завершенню олімпіад, у грудні 2013 року, будуть визначені переможці та вручені гранти.

Участь в олімпіаді для учнів є безкоштовною.

Партнер програми - Девід Оансіа - представник Niagara College, одного з найбільших навчальних закладів Канади наголосив, що загальна сума гранту становить 50 000 доларів

Леся, 24.10.2013 10:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини