Ірина Репетило – призер Міжнародної учнівської олімпіади з біології

Випускниця Івано-Франківської української гімназії №1 Ірина Репетило здобула ІІІ місце (бронзова медаль) на Міжнародній учнівській олімпіаді з біології, яка проходила з 14 по 20 липня у м. Берн (Швейцарія).

Довідково

Ірина навчалася в Українській гімназії №1 м.Івано-Франківська з 2006 року, має успіхи у вивченні багатьох предметів. Найвищі досягнення здобула з біології, хімії та екології. Про це свідчать результати конкурсів, турнірів та предметних олімпіад різного рівня у 2013 році.

Зокрема, здобула І місце (золота медаль) на Міжнародній учнівській олімпіаді з екології, яка проходила з 17 по 22 травня у м. Стамбул (Туреччина), перші місця - на третьому етапі Всеукраїнських предметних олімпіад з екології, біології та хімії, у четвертому етапі з екології та біології, друге місце - у третьому етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (секція медицини, базова дисципліна – біологія), перше місце - у Всеукраїнському нейроконкурсі, третє місце у Всеукраїнському турнірі з біології.

Леся, 25.07.2013 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини