Готовність Прикарпаття до надзвичайних ситуацій перевіряє профільна комісія

21 жовтня 2013 року комісією Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області розпочато контрольну перевірку реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, стану і організації роботи з питань техногенної та пожежної безпеки, готовності органів управління і сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, яка триватиме по 01 листопада 2013 року.

Як повідомив  перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Данилюк, перевірці підлягають об’єкти з високим ступенем ризику, потенційно небезпечні об’єкти та об’єкти підвищеної небезпеки.

«Ми не в змозі запобігти виникненню техногенних ситуацій, проте ми робимо все можливе щоб якомога швидше реагувати на ситуації, що виникають та допомогти ліквідувати наслідки. Головне завдання контрольної перевірки визначення недоліків, але лише з єдиною метою - для того, щоб їх усунути, і у випадку загрози система спрацювала злагоджено», – наголосив Сергій Данилюк.

Під час контрольної перевірки реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій буде надаватись організаційно-правова допомога та всебічні консультації.

«Ми готувались до проведення перевірки системно. План усунення недоліків, які виявили під час перевірки рік тому, було затверджено на засіданні колегії і була проведена відповідна робота. На сьогодні ми готові до контрольної перевірки», – наголосив перший заступник Івано-Франківської облдержадміністрації Василь Плавюк.

Також відбулася робоча зустріч голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка з першим заступником Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергієм Данилюком. Під час розмови було вирішено результати контрольної перевірки оприлюднити 1 листопада 2013 року

Леся, 21.10.2013 14:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини