У клубі «PasageCartenberg» побили помічника народного депутата від «Батьківщини»

Помічник-консультант народного депутата від в/о №85 (із центром у Калуші) Ольги Сікори Віталій Світлик в Івано-Франківську пережив брутальний інцидент. У нічному клубі «PasageCartenberg», відвідувачем якого він був, його вдарили в обличчя під час спроби увійти до закладу.

Ми святкували день народження друга на вечірці у нічному клубі, де ми часто буваємо, — розповів «Вікнам»Віталій Світлик. — Вже  кілька годин слухали новинки музики, спілкувалися. Десь вже за північ я вийшов покурити. Коли заходив у зал, мене зупинили охоронці закладу. Перевірили стрічку на зап’ястку.  Я відчинив двері, і тут — абсолютно зненацька — удар у голову.  Це було абсолютно безпідставно.

Віталій Світлик — випускник Прикарпатського університету ім.. Василя Стефаника, політолог. Веде заняття у Центрі політичних студій, займається громадською діяльністю.

Я ніяк не «світився», — каже Віталій. — Бував у цьому закладі і раніше. Ніколи нічого подібного не траплялося. Однак, коли телефонував у міліцію, довелося сказати, що працюю помічником народного депутата. Тоді мене почули.

Віталій Світлик написав заяву до міліції, зняв побої.

Черговий лікар виявила у мене набряк тканин навколо лівого ока, — ділиться Віталій Світлик. — Мені рекомендували звернутися до окуліста. Там мені запропонували перевірити кров на наявність спирту. Я не відмовлявся. Апаратура виявила показник етанолу у крові 0,2%. Це майже фізіологічний показник.

Віталій має бійцівські навики. Однак каже, що ніколи не відповідає на силу силою. 

Очікуючи міліцію, охорона продовжувала провокувати мене. Кількаразово говорили відійти в сторонку «перетерти». Коли я почав дзвонити друзям, насміхалися, кепкували, — твердить Віталій Світлик. — Я ж звик, що ми живемо у ХХІ столітті, і всі конфлікти можна залагодити гуманними методами.

Помічник нардепа заявив, що не має наміру просто так залишити цей інцидент і навіть готовий подати до суду на охорону закладу «PasageCartenberg».

У нічному клубі «PasageCartenberg» на запитання кореспондента «Вікон» повідомили, що не коментують цей інцидент. За словами менеджера закладу,  вони нічого про побиття громадського діяча не чули.

 

Леся, 09.10.2013 16:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини