Сьогодні - День юриста

Працівники юридичної сфери беруть активну участь в процесах удосконалення законодавства, забезпечують законність в діяльності державних органів, підприємств, установ, посадових осіб і громадян, розслідують і встановлюють факти правопорушень, підвищують правову культуру населення.

Напередодні свята прикарпатських юристів вітали в обласній філармонії.

«Напевно, жодна галузь господарства не лише в Україні, а й далеко за її межами не обходиться без юристів, - наголосив у вітальному слові заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак. – Адже саме юристи стоять на сторожі законів, надають громадянам правові знання».

Адресували вітання правникам області також перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький, керуючий справами Івано-Франківського міськвиконкому Андрій Лис.

З нагоди професійного свята за сумлінну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків заступника начальника Головного управління юстиції в області Наталію Рожковецьку та завідувача Богородчанської районної державної нотаріальної контори Галину Стефанко нагородили медалями «За заслуги перед Прикарпаттям».

Кращим працівникам юридичної сфери Івано-Франківщини вручили почесні грамоти голови облдержадміністрації та грамоти голови облдержадміністрації та голови обласної ради

Леся, 08.10.2013 09:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини