Івано-Франківських юніорів вчать фінансовой грамотності

На теренах Івано-Франківщини новий навчальний рік Бізнес-Школи ЮніорБанку стартував у містах: Коломия, Калуш та Івано-Франківськ. Нестандартні уроки, на яких діти матимуть змогу пригадати, навчитись та зрозуміти як правильно функціонує банківська система за допомогою цікавих ігор та конкурсів.

“Школа без домашніх завдань” - називають діти навчання у Бізнес-Школі.

У м. Івано-Франківську на тренінг був запрошений випускник минулого року Ніколаєв Андрій, який поділився з юніорами своїм досвідом, розказав про цікаві можливості, які можна отримати під час навчання.

“За допомогою навчання у Бізнес-Школі ЮніорБанку дитина окрім того, що отримує практичний досвід ще й навчається правильному спілкуванню, вмінню проводити презентації, вільно та впевнено висловлювати свою точку зору, - ділиться Марія Човган, куратор ЮніорБанку в Івано-Франківській області, - адже задатки лідера є в кожному юніорі і треба допомогти їх розкрити.”

У новому навчальному році з'явилися і приємні нововведення. У рамках практичного курсу банківської та фінансової грамотності кращі учні Бізнес-школи зможуть "заробити" собі сучасні планшети, а переможці практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл поїдуть до Києва на передноворічну прем'єру нового мультфільму студії Уолта Діснея.

Програма фінансової грамотності "ЮніорБанк" принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.

Леся, 02.10.2013 13:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини