На Івано-Франківщині ЮніорБанк відкриває новий навчальний рік

В Івано-Франківській області стартував набір в Бізнес-Школу ЮніорБанка, в якій школярі зможуть осягнути фінансову грамотність, яка є дуже актуальним у наш час. Як повідомили в прес-офісі Івано-Франківського регіонального управління банку, заняття та тренінги для дітей шкільного віку абсолютно безкоштовні, і охоплюють багато актуальних напрямків - Інтернет, нові технології та можливості для зручностей у розрахунках при покупці товарів, ділові ігри та тренінги, можливість проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior.

“У Івано-Франківській області пройти дані навчання можна у 3 містах: м.Івано-Франківську, м.Коломиї та м.Калушу. Запис у Бізнес-школу відбувається у будь-якому відділенні ПриватБанку, або подавши заявку на сайті www.juniorbank.ua, - говорить Марія Човган, тренер ЮніорБанку. - Найцікавішим є те, що діти окрім фінансового виховання, навчаються робити презентації, бути впевненими у свої думках та твердженнях – тобто стають справжніми лідерами та цікавими співрозмовниками” .

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні "ЮніорБанк", працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Леся, 16.08.2013 10:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини