Громадський репортер: вихователі не слідкують за дітьми і чесно у цьому зізнаються

Схоже, що записати дитину у садочок, це лише пів справи. Других пів справи – вибрати хороший садок і кваліфікованих вихователів. Принаймні, такі висновки можна зробити із листа, який надійшов на адресу «Малакави».

«Усю весну і літо ми переживали, чи зможемо попасти в дитячий садок, бо черги великі, а групи у садочках не безрозмірні. Влітку ми видихнули, дитина проходила в молодшу групу садку «Зернятко».

Восени ми пішли в нову групу, яка була повністю сформована із новеньких дітей. Спочатку дитина ходила в садік із задоволенням, але останнім часом туди йти вона не хоче. За неповний місяць дитина двічі приходила додому із синяками і гулями. Перший синець і гуля були біля скроні. Вихователі сказали, що дитина вдарилася об кут столу!!!

На днях дитина прийшла із синцем і гулею над оком. На питання: звідки у дитини цей синець. Вихователь призналась, що не знає. Дитина не плакала, сказала вихователь, тому вона не знає, чи сама вдарилася дитина чи її хтось вдарив. Звідси виникає запитання: чим займаються вихователі і чи слідкують вони за дітьми??? Як таким людям можна довіряти своїх дітей?»

Леся, 26.09.2013 12:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини