На Франківщині "пси режиму" знову безпідставно затримують українських націоналістів

Сьогодні, близько 12 години дня в Івано-Франківську працівниками внутрішньо-окупаційних внутрішніх органів було здійснено незаконне затримання представника Української Політичної Організації.

 Спецгрупа обласного управління МВС (близько 25 осіб нетрадиційної правової орієнтації), відділу по боротьбі з економічними злочинами на чолі з одним із заступників начальника обласного управління, провели «спецоперацію», під час якої був затриманий керівник ініціативної групи УПО в Івано-Франківську та прихильник «Тризубу» Андрій Подільський.

Як повідомили «пси режиму», їх дії були пов’язані з так званим повідомленням про «передачу заборонених речей».

Під час обшуку міліцейські вірні слуги режиму Януковича вилучили наступні ЗАБОРОНЕНІ РЕЧІ:

-          Книгу Провідника ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитра Яроша «Нація і Революція», яку має бути передано на експертизу (мабуть на наявність в ній слів, які мають наркотичний вплив на українців).

-          8 білих футболок з малюнком людиноподібної істоти з червоною цяткою на чолі.

-          Два диски з патріотичними піснями та фільмами.

Згідно оперативної інформації, цю справу курує заступник начальника обласного слідчого управління УМВС в Івано-Франківській області Ільчишин Віталій Васильович, який вже не перший раз зустрічається націоналістам області на їх шляху. Мабуть саме у такий спосіб він заробляє чергові звання, нагороди та інші матеріальні стимули.

Також у «спецоперації» по «ліквідації особливо небезпечних злочинців брали участь стірашні лейтенанти  Сміх Ярослав Ярославовіч та Настюк Микола Миколайович. Прізвища інших «жертовних борців зі злочинністю» виясняються і будуть повідомлені згодом.

 Центральний провід ВО «Тризуб» ім. С.Бандери та оргкомітет Української Політичної Організації пов’язують ці мєнтовські дії з широкомасштабними розбудовчими і пропагандивними націоналістичними акціями, що провели УПО І ВО «Тризуб» останнім часом на Франківщині. Ми розцінюємо такі дії «лівоохоронних органів» як черговий етап тиску на українських націоналістів позамовленню Януковича та його вірного холуйка – Вишиванюка.

Нічого незвичайного в цьому немає. Ми, націоналісти, разом з українським народом – по один бік барикад; вони, манти, спільно з владними злодіями – по інший…

Життя триває, точиться війна! (А. Лупиніс).

Скоро влада януковичів, азарових, табачників, вишиванюків впаде. І кара буде! Національна революція розставить всі крапки над «і»!

Геть Януковича і Вишиванюка! Геть режим внутрішньої окупації і їх мєнтовських холуїв!

Слава Національній революції!

Слава Україні!

Прес-служба Івано-Франківського НЗ ВО «Тризуб» ім. С.Бандери

Леся, 22.08.2013 16:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини