Минулої доби на Прикарпатті виникло сім пожеж

21 серпня о 05:26 год. в місті Тлумач по вулиці Я.Мудрого в одному із господарств виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, конвектор, холодильник,  пошкоджено будівлю літньої кухні. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

21 серпня о 10:31 год. в селі Старі Кути Косівського району на одному з обійсть сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено стіну будівлі на площі 5,5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня  о 12:3 год. в Коломиї по вулиці Довбуша виникла пожежа господарської споруди. Вогнем знищено будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

21 серпня о 14:17 год. в селі Лісна Слобідка Коломийського району горіла суха трава на відкритій території. Вогнем знищена суху траву на площі 500 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня о 16:58 год. горіла суха трава і в селі Вовчинець Івано-Франківської міськради. Вогнем знищено суху траву на площі 7 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

21 серпня о 17.38 год. в Івано-Франківську по вулиці Хриплинській горіло сміття біля гаражу та речі домашнього вжитку всередині гаражу на території гаражного кооперативу №4. Вогнем знищено сміття  на площі 12 м.кв., пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1049 пожеж, у вогні загинуло 34 особи

Леся, 22.08.2013 11:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини