За минулу добу в області виникло 5 пожеж

12 серпня о 09:19 год. в обласному центрі по вулиці Мельника виникла пожежа дерева. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

12 серпня о 18:03 год. в Коломиї по вулиці Симоненка горіло сміття на відкритій території. Вогнем знищено сміття на площі 30 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня о 18:08 год. в селі Слобода Галицького району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

12 серпня о 18:09 год. в селі Гавриляк Тлумацького району сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю споруди на площі 35 м. кв. та дерев’яні стіни на площі 45 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня о 19:05 год. в обласному центрі по вулиці Автоливмашівській горіла суха трава на відкритій території. Вогнем знищено траву на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1002 пожежі, у вогні загинуло 34 особи.

Леся, 13.08.2013 16:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини