Минулої доби на Прикарпатті виникло сім пожеж

14 серпня о 15:43 год. в Косові по вулиці Ірчана на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та стіну будівлі на площі 4 м.кв., речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні.

Того ж дня о 15:51 год. в селі Гринівці Тлумацького району сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено споруду на площі 8 м.кв. та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника будівлі.

14 серпня о 17:36 год.  в селі Нижній Струтин Рожнятівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено газову плиту, меблі та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника будівлі.

14 серпня о 18.34 год. в Калуші по вулиці Ринковій в одному із господарств виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено перекриття на площі 6 м.кв., пошкоджено покрівлю. Попередня причина пожежі – несправність димоходу.

Ввечері 14 серпня о 20:53 год. в місті Коломия по вулиці Яворницького горіло сміття на відкритій території на площі  10 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Загалом з початку року в області виникло 1014 пожеж, у вогні загинуло 34 особи.

Леся, 15.08.2013 09:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини