Спростування щодо недостовірної інформації опублікованої у ЗМІ

Сьогодні на сайті одного із центральних телеканалів з’явилася інформація про буцімто порушення кримінально-процесуальних норм суддею Івано-Франківського міського суду.

В сюжеті новин одного із центральних телевізійних каналів під назвою «Катування в івано-Франківській міліції має несподіване продовження» було оприлюднено інформацію про те, що суддя Івано-Франківського міського суду, порушуючи кримінально-процесуальні норми,  призначила судове засідання, щоб продовжити термін тримання під вартою обвинуваченому, якого підозрюють у пограбуванні та вбивстві «валютника» та вже добу незаконно тримають у місцевому СІЗО.

Насправді дана інформація не відповідає дійсності, адже попередній термін запобіжного заходу (тримання під вартою) обраний судом минулого разу закінчується саме сьогодні 07 серпня 2013 року. Тобто жодного порушення у проведені сьогоднішнього судового засідання немає і саме на сьогоднішньому засіданні законно було продовжено ще на 60 діб запобіжний захід, а саме тримання під вартою.

P.S. Івано-Франківський міський суд просить усі ЗМІ, що опублікували недостовірну інформацію оприлюднену телеканалом ІСТV надрукувати дане спростування.

Леся, 07.08.2013 15:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини