В Івано-Франківську встановлено рекорд України у категорії «Розміри» - «Найбільший рюкзачок»

З ініціативи компанії канцтоварів та іграшок «Від А до Я» на Прикарпатті було проведене свято «Готуємось до школи», в рамках якого встановлено рекорд України у категорії «Розміри» - «Найбільший рюкзачок». 

   Ініціативу проявила Ірина Хохлова, яка хотіла звернути увагу батьків на вибір канцтоварів, особливо підібрати правильний портфель для дітей, що йдуть до школи. «Пригадую себе: як важко було носити великий портфель, крім цього боліла спина. Тому коли побачила матерів, які вибирали дітям до школи рюкзак і акцент ставили на зовнішніх характеристиках, захотілось звернути увагу, що розмір і зовнішність портфеля не головне, а якість і ортопедична спинка є важливими. Це свято та рекорд,який ми ініціювали, мав на меті інформувати батьків щодо правильного вибору канцтоварів, особливо рюкзаків», - каже Ірина.  

   Тут було чимало цікавих конкурсів, де діти мали можливість виграти багато призів: парасольки, зошити, щоденники, ручки, олівці. Дітки брали активну участь та сміливо розповідали вірші, співали, танцювали. Батьки також підтримували своїх дітей,на обличчі яких не згасала посмішка. 

   На свято завітало близько 100 дітей з батьками, де майже кожний отримав подарунки - 10% знижку на шкільний портфель. 

   «Мені приємно, що на святі «Готуємось до школи» було зафіксований рекорд України у категорії «Розміри» - «Найбільший рюкзачок» шириною 3 м 20 см та висотою 2 м 50 см. Особливо хочеться подякувати компанії канцтоварів «Від А до Я» ,Олександру та Тетяні Хохловим за змістовну та пізнавальну організацію свята, також першій вокальній школі Ірини Батюк за цікаву та феєричну шоу-програму» - каже Г.Крисюк, представник «Книги рекордів України».

Леся, 05.08.2013 14:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини