Вартість проїзду у громадському транспорті хочуть підняти

2 серпня 2013р. о 15.00 в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул.Дністровська,26, ІІ поверх, зал засідань) відбудуться відкриті громадські обговорення (у формі круглого столу) проекту рішення міської ради «Про тарифи за проїзд у міському автотранспорті загального користування м. Івано-Франківська».

Метою проекту є встановити граничний розмір тарифу за проїзд пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування для перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів на підставі Договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських маршрутах. Проектом рішення передбачається встановити граничний тариф за проїзд у міському пасажирському автотранспорті загального користування в розмірі 2.50 грн.

Відповідальна особа за проведення громадських слухань: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Руденко С.М.

З текстами проектів рішень та аналізами регуляторних впливів можна ознайомитись:

- Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку - вул. Незалежності, 7, т. 32212 - в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/, розділ «Регуляторна політика» / «Проекти та аналізи впливу».

Леся, 01.08.2013 10:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини