Юрій Бабій: “Конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування профінансований”

Для участі у третьому Конкурсі було подано 135 проектів від  114 місцевих рад, на суму 16,7 млн. грн. в т.ч. 9,5 млн. грн. з обласного бюджету, 2,5 млн. грн. з місцевих бюджетів і 4,7 млн. грн. від організацій-партнерів.

Переможцями стали 62 проекти з 61 місцевих рад на суму 8,6 млн. грн. в т.ч. 4,5 млн. грн. з обласного бюджету.

На даний час обласна рада в повному обсязі виконала свої зобов’язання перед місцевими громадами щодо співфінансування проектів-переможців.

Завдяки реалізації цих проектів будуть проведені роботи по заміні вікон і дверей на енергоощадні, ремонтні роботи у школах, дитсадках, клубах, ФАПах – 35 проектів, 10 проектів по благоустрою території, прибиранні сміття та встановленні вуличного освітлення, 13 проектів в галузі спорту і інші напрями – 4 проекти.

Крім цього, повністю профінансовані 16 місцевих рад на суму 850,0 тис. грн., які визнані переможцями обласних конкурсів “Громада кращого довкілля”, “Краща етнокультурна громада” та “Краща спортивна громада”.

Як зазначив Юрій Бабій: “Реалізація проектів тепер залежатиме від своєчасного проведення коштів регіональними відділеннями державної казначейської служби”.

Леся, 08.07.2013 11:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини