На вулиці Богунська стихійні автостоянки

Міському голові м. Івано-Франківська

Анушкевичусу В.А.

 

Начальнику КП «Муніципальна інспекція з благоустрою»

Кукулі С.І.

 

 

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

До мене, як до депутата Івано-Франківської обласної ради, надходять чисельні звернення мешканців вулиці Богунська в м.Івано-Франківськ, з приводу облаштування на цій вулиці стихійної автостоянки приміського транспорту. Окрім того, поруч зі стихійно стоянкою створене сміттєзвалище, яке щодня «поповнюється» водіями та пасажирами згаданого приміського транспорту (фото в додатках).

Також звертаю Вашу увагу, що з перехрестя вулиць Богунська-Василіянок зникли знаки «Пішохідний перехід» з  обох напрямків руху, а також відсутня дорожня розмітка, що унеможливлює безпечний рух пішоходів.

Прошу Вас вжити невідкладних рішучих заходів щодо усунення стихійної стоянки приміського транспорту та сміттєзвалища на вулиці Богунська в м.Івано-Франківськ, а також відновити дорожні знаки та розмітку на перехресті вулиць Богунська-Василіянок. Про вжиті заходи відповідно до ч.2 ст.13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» прошу повідомити мене у десятиденний строк.

 

 

  З повагою,

депутат Івано-Франківської

обласної ради                                                                                                                Юрій Бабій

Леся, 23.05.2013 15:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини