Микола Зелінський: Винним у тушкуванні Купчака є Володимир Шкварилюк

Нещодавно Прикарпаття було неприємно вражене вчинком народного депутата, який під брендом «Батьківщини», здобув мандат у Тисменицькому мажоритарному виборчому окрузі.

Характерно, що Володимир Купчак будував  свою кампанію на суцільних звинуваченнях решти кандидатів у «тушкуванні» та зрадництві.

Одним із основних конкурентів був депутат Івано-Франківської обласної ради, член партії «Батьківщина» Микола Зелінський. Проте, керівники об’єднної опозиції на Прикарпатті Володимир Шкварилюк і Дмитро Шлемко відмовили Зелінському у висуванні від «Батьківщини».

Микола Зелінський  повідомив у коментарі кореспондену «Бліц-Інфо», що винуватцем у тушкуванні Володимира Купчака є керівник «Фронту змін» в Івано-Франківській області Володимир Шкварилюк, який гарантував Купчака в якості єдиного кандидата.

«Підчас виборчої кампанії на кожній зустрічі з виборцями я говорив, що такі горе опозиціонери, як Володимир Купчак, дискредитують порядних людей, які працюють в об’єднаній опозиції «Батьківщина» та патріотичній «Свободі». А також опозиційний рух в цілому! На що В. Купчак відповідав погрозами та ображав своїх опонентів: «Ви всі – тушки. Ви зрадники, вас, зрадників, треба всіх розстрілювати, а якщо не розстрілювати, то бити морду». Він  так багато раз вживав слова «тушка» та зрадник, що потім не зміг цьому протистояти.

Вважаю, що винним у даній ситуації є В. Шкварилюк - бо саме він спочатку обдурив мене, а потім гарантував за Купчака, як єдиного опозиційного кандидата по Тисменицькому округу. Після чого разом почали відкрито поливати брудом, звинувачувати та боротися проти інших кандидатів на окрузі», - розповідає Микола Зелінський.

Нагадаємо, під час виборчої кампанії Володимир Купчак говорив, що тушкам і зрадникам – всенародна ганьба та треба бити по «писку».

 «Якщо не відмовиться сам, що може частково пом’якшити зраду, тоді «Батьківщина» та «Свобода» повинні розпочати процес по збору підписів про відкликання горе-депутата і я готовий долучитися до процесу очищення Прикарпаття від зрадників», - запевняє Зелінський.

Леся, 14.06.2013 09:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини