Віктор Рахміль запевняє, що порядок буде

Сьогодні діяльність Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області переорієнтована на аналітичну роботу, зменшення тиску на бізнес та мінімум втручання у справи сумлінних платників. Про це під час web-конференції, присвяченій діяльності новоствореного відомства, зазначив начальник ГУ Міндоходів в області Віктор Рахміль.

«Усі позитивні напрацювання податкової служби перенесемо й на митницю. Хочу запевнити - порядок буде!», - наголосив посадовець. – Для прикладу, у митному напрямку акцент теж робиться на електронні сервіси, впровадження новітніх технологій, що дасть змогу обслуговувати платників дистанційно. Багато уже зроблено, хоча процес вдосконалень є нескінченним, і сподіваюсь з реорганізацією вдасться реалізувати нові та розширити спектр існуючих сервісних послуг».

Під час web-конференції Віктор Рахміль в режимі он-лайн відповів на більше двадцяти запитань інтернет-користувачів. Прикарпатці найбільше цікавились питаннями реорганізації податкової та митної служби, адміністрування єдиного соціального внеску, забезпечення надходжень до бюджету та автоматичним відшкодуванням податку на додану вартість.

Користувачі позитивно відгукнулися про нові методи он-лайн спілкування міндоходівців з платниками податків, тож Головне управління планує і в подальшому проводити web-конференції з різного роду питань. Пропозиції користувачів інтернет-спільноти щодо тематики таких заходів приймаються на електронну адресу odpaif@gmail.com.  

Леся, 12.06.2013 11:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини