Три Прикарпатських підприємства стали переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків»

Нещодавно в м. Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2012», організатором якого є Асоціація платників податків України.

Серед 64 переможців Рейтингу є і три прикарпатські підприємства: Товариство з обмеженою відповідальністю «Укрнафтогазінвест» (смт. Богородчани) в номінації «Сумлінний платник податків у галузі важкої промисловості», Приватне підприємство "Азалія" (м. Болехів Долинського району) в номінації «Сумлінний платник податків у галузі харчової промисловості» та Страхове товариство з додатковою відповідальністю "Захід-Резерв" (м. Коломия) в номінації «Сумлінний платник податків у сфері фінансів, банківської та страхової діяльності».

Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Серед критеріїв конкурсу – кількість сплачених податків, рівень середньої заробітної плати та благодійних витрат у доходах компанії-учасника за 2012 рік. Крім того, оцінювалися податкова дисципліна і кількість офіційно працевлаштованих працівників.

Леся, 30.05.2013 15:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини