У Коломиї не виявилось реанімобіля, щоб відвезти Владику Миколу Сімкайла від єпархії до лікарні?

Владику Миколу Сімкайла  везли від єпархії до лікарні не на спеціальному реанімобілі, а у звичайній швидкій допомозі, якій більше кількох десятків років.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» пише депутат обласної ради Юрій Романюк.

«Шість місяців стоїть заблокований митницею реанімобіль з благодійної допомоги, подарований місту Коломиї однією європейською Благодійною організацією. Міністерство соціальної політики НЕукраїни досі виявляє і ПРоявляє волю елементарної людської тупості і шкідливості!
Вся політика діючої влади Партії регіонів та її урядова сходка під керуванням яничари-кровосісі, ПеРеконливо доводять злиденному народові, що їм НАСРАТИ на НАШІ ПРоблеми!
В Межигір’ї чергує цілий кортеж реанімобілів, у готовності вся "Феофанія", і декілька гелікоптерів та літаків, сповнених готовності доставити свого пацієнта у найкращі європейські клініки! А тим часом, помирають сотні людей, які не можуть вчасно бути доставленими у реанімацію, з-за покращених доріг, з-за відсутності реанімобілів.
Відсутність реанімобіля в Коломиї, який півроку ПРостоює під арештом митниці (влади ПР), сПРияв додатковому погіршенню здоров’я і несПРоможності вчасно підключити важко хворого Владику Миколу Сімкайла до апаратури життєзабезпечення, а ПРийшлося його ПеРевозити у звичайній розбитій і понищеній "консервній банці" з назвою "швидка допомога" двадцятирічної давнини!»
- пише Юрій Романюк.

Леся, 22.05.2013 09:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини