Невідомі особи представляються працівниками КП «ЄРЦ» та збирають інформацію

Почастішали випадки, коли невстановлені особи представляються працівниками КП «ЄРЦ», намагаючись отримати від мешканців особисту інформацію чи доступ до житла.

Зокрема жителька одного з будинків по вул. Галицькій повідомила на гарячу лінію 750-600, що 14 травня до її оселі завітала група осіб. Громадяни представились працівниками «ЄРЦ» та попросили надати інформацію щодо проживаючих у квартирі дітей. Приводом було названо перепис неповнолітніх та ймовірну передачу їм подарунків.

КП «Єдиний розрахунковий центр» заявляє, що не проводить жодних переписів мешканців. Звертаємо увагу, що всі працівники «ЄРЦ» мають посвідчення встановленого зразка – пластикова картка синього та білого кольорів, з логотипом ЄРЦ, фотографією, прізвищем та посадою особи.

Крім того, підприємство наголошує, що не веде жодних зборів коштів, в тому числі на ремонтні роботи. Дольова участь мешканців сплачується винятково згідно виставлених рахунків через установи банків, інтернет чи платіжні автомати.

За наявності сумнівів щодо особи та її повноважень підприємство закликає звертатись на гарячу лінію КП «ЄРЦ» 750-600 чи по телефону 102.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 20.05.2013 09:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини