«Фронт змін» звернувся до правоохоронців з вимогою не перешкоджати мешканцям краю у бажанні поїхати у Київ

16 травня 2013 року на засіданні президії Івано-Франківської обласної ради Юрій Бабій, голова депутатської фракції «Фронт Змін» в обласній раді, подав на розгляд звернення до правоохоронних органів, щодо неперешкоджання мешканцям області приєднатися до Всеукраїнської акції «Вставай, Україно!», що відбудеться 18 травня у м Київ.

Звернення було підтримано президією.

                                                                      ЗВЕРНЕННЯ

18 травня 2013 року о 12.00 год. в День Європи у м.Києві на Європейської площі розпочнеться  всеукраїнська акція «Вставай, Україно!»,в якій візьмуть участь представники опозиційних сил.

Мешканці Івано-Франківської області також висловили своє бажання долучитися до цієї акції . Тож, Президія обласної ради від імені громади області, небайдужої до майбутнього України, звертаємося до правоохоронних органів з проханням не створювати незаконних перешкод, у гарантованому Конституцією України праві кожного громадянина на мирні зібрання та права на вільне висловлення своїх переконань .

Вимагаємо сприяти створенню  безпечних умов для руху транспортних засобів учасників акції «Вставай, Україно!», котрі вирушатимуть з області.

Леся, 16.05.2013 14:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини