В Івано-Франківську презентували систему пошуку міських маршрутів громадського транспорту в мережі Інтернет

У вівторок, 23 квітня 2013 року, відбулась презентація інтернет-послуги з пошуку маршрутів громадського транспорту в Івано-Франківську – «EasyWay».

Проект «EasyWay» є електронною системою пошуку маршрутів громадського транспорту у містах України. Відтепер і на сайті Івано-Франківської міської ради <<www.mrada.if.ua>> можна знайти найкоротший маршрут як для приватного автомобіля, так і для громадського транспорту. Жителі та гості Івано-Франківська можуть за лічені секунди дізнатись, як добратись з однієї точки міста до іншої на громадському транспорті.
Дана система допомагає підібрати пасажиру найзручніший маршрут з урахуванням фінансових та часових затрат.

Як говорить координатор проекту Антон Шишкін - у великих містах України є набагато більше видів транспорту ніж у Івано-Франківську, а відтак і набагато більше проблем. «Там дуже часто змінюють маршрути. У Івано-Франківську з цим простіше. Ми намагалися точно відображати всі схеми, за якими курсує транспорт вашого міста», - каже представник «EasyWay».

Депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Грималюк, з ініціативи якого і відбувалась презентація, зазначив, що зайшовши на офіційний сайт міської ради користувачі можуть дізнатися вартість проїзду і приблизну кількість часу, за яку людина дістанеться до потрібного місця. Також ресурс дозволяє отримати інформацію трьома мовами: українською, російською і польською, що для Івано-Франківська, як туристично орієнтованого міста, неабияк важливо.

Також проект має мобільний додаток, віджет-систему та API доступ до даних громадського транспорту. Система пошуку маршрутів громадського транспорту «EasyWay» є соціальних проектом, безкоштовним для користувачів.

Леся, 23.04.2013 12:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини